E-fulfilment door Make or Buy

E-fulfilment. Een brede Engelse term die wordt gegeven aan het totale logistieke proces dat volgt, nadat een bezoeker van uw webshop een bestelling plaatst. Een term die de handelingen inslag, opslag, orderpick, verzending en de retouren omvat. Een enorm proces. Een proces waar geld, tijd en ruimte in gaat zitten. En dat hebben groeiende ondernemers in veel gevallen niet. Vandaar ook dat steeds meer succesvolle webwinkels hun fulfilment uitbesteden aan een specialist. Wij, Make or Buy, zijn fulfilment specialist. Wij helpen u als groeiende ondernemer graag met onze kennis, onze ruimte en onze tijd. En houden daarbij altijd uw kosten in ons achterhoofd. Door de totale logistieke verwerking van al uw binnenkomende bestellingen en retouren op ons te nemen, kunt u zich volledig richten op uw eigen talenten en interesses. U kunt uw groei realiseren. En wij groeien onbelemmerd met u mee.

Volledig pakket, grote voordelen

Wij bieden u een volledig pakket aan diensten voor uw totale webshop logistiek. Wij noemen:

• Jarenlange professionele logistieke expertise
• Een geavanceerd Warehouse Management Systeem met talloze mogelijkheden. Van koppeling met uw webshop tot voorraadbeheer modules.
• Een portal met realtime-informatie over uw voorraad, orders, statussen, voorraadbeheer en ordermanagement.
• Snelle en betrouwbare verwerking van uw orders
• Uw producten veilig en verzekerd opgeslagen in ons magazijn in Den Bosch
• Scherpe tarieven en hoge servicelevels
• Talloze rapportage opties
• Orderverwerking met verzending dezelfde dag tot 22.00.

Bent u een gevorderde, sterk groeiende onderneming, dan brengt uitbesteding absoluut vele voordelen. Denk aan de financiële voordelen, omdat u uw kosten variabel maakt per order. En aan de tijd die u overhoudt voor de dingen waar u zelf goed in bent. U kunt doorgroeien. U kunt zich richten op marketing. Op meer afzetkanalen. Andere landen. Make or Buy zal u zo efficiënt en effectief mogelijk helpen uw webshop uit te breiden, met daarbij altijd een oog op de kosten.

Als u pas net bent gestart met uw webshop, is het in enkele gevallen voordeliger de gehele logistiek in eigen huis uit te voeren. Wilt u echter snel doorgroeien en heeft u de juiste plannen al liggen? Dan kan uitbesteding zeker ook voor u raadzaam zijn. Lees ook eens ons e-book over de afweging waarom u uw e-fulfilment juist wel of waarom juist niet zou uitbesteden aan een specialist.

E-fulfilment is maatwerk

Natuurlijk bestaat fulfilment uit meer dan alleen de inslag, opslag, orderpick, verzending en de retouren. Wij zijn ook gespecialiseerd in maatwerk. Denk aan zaken als assemblage, etiketteren, (her)verpakken. Samengestelde pakketten, multi-channel leveringen of een aangepast verzendproces. Ook het inpakken van cadeaus of het bedrukken van kleding hoort tot de mogelijkheden. Heeft u grootste plannen voor uw webshop en heeft u ons nodig om deze te kunnen realiseren? Neem contact met ons op en we gaan graag met u om de tafel.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op.