De Tshirts in grijs passen bij ieder kledingstuk

Iedere man heeft diverse Tshirts in zijn kledingkast. Het is een basis kledingstuk wat niet meer weg te denken is uit het modebeeld. Maar heeft u bij de aanschaf van het Tshirt ook gelet op de kleur? Wat staat u goed en is deze tint gemakkelijk te combineren met de rest van uw kleding garderobe? Met de Tshirts in grijs zit u altijd goed. Een rustige basic kleur die past bij elk ander kledingstuk.

Hoe vind u het perfecte Tshirt?

Het hele jaar door worden Tshirts in grijs gedragen. U kunt er alle kanten mee op. Verkrijgbaar in verschillende tinten en leuk te combineren. Maar hoe vind u nou eigenlijk het perfecte Tshirt? Het klinkt simpel maar het heeft alles met de pasvorm te maken. Ook het materiaal speelt hierbij een belangrijke rol. Mogen wij u adviseren? Leest u dan eens onze aandachtspunten waar u op kunt letten bij de aanschaf van een Tshirt.

  • Kies voor een perfect fit model. Dat wil zeggen, een Tshirt die past bij uw lichaamsbouw. Niet te strak, maar ook niet te losjes.
  • Kies voor een wat langer model. Dit voorkomt het opkruipen van het Tshirt uit uw broek.
  • De schoudernaden moeten precies op de juiste plaats vallen (waar de ronding van de schouder begint)
  • Let op de lengte van de mouw. Het mooiste is, als er 2 vingers ruimte is tussen de aansluiting mouw en arm

Een goed ademend Tshirt is een must

Voor sportkleding is het materiaal anders als voor basic Tshirts. Deze kleding is vaak gemaakt van een synthetische stof. Door het snel transpireren wordt de kleding vochtig. Het is dan van belang snel het vocht af te voeren. Bij het dragen van een basic Tshirt is dit minder belangrijk. Katoen geeft dan een prettiger comfort. Het voelt zacht en licht aan, en is duurzaam.

 Wat te doen bij een vlek in uw favoriete Tshirt

Het kan bij iedereen gebeuren, een vlek in uw Tshirt. Want een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar wat kunt u nu het beste doen als u een morst op uw favoriete Tshirts in grijs? Wij geven u tips om vlekken zo goed mogelijk te verwijderen.

  • Behandel uw vlek meteen en wrijf nooit
  • U kunt het beste deppen met een keukenpapier of schone doek
  • Gebruik lauw water en milde zeep om de vlek te verwijderen